Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

VVA wint matige wedstrijd, SCB wederom onderuit     

Het wil na de winterstop nog niet echt vlotten bij SC Balkbrug. Het team van trainer Dik Runherd heeft naast een boel afgelastingen, ook nog maar drie punten uit de vier wedstrijden behaald die wel gespeeld werden. Ditmaal was VENO met 1-2 te sterk op Sportpark De Balk. VV Avereest won wel, al was het het spel niet altijd optimaal en kwam tegenstander BZSV De Blauwwitters in de slotfase nog terug tot 2-4 in Borne.

Runherd had zijn mannen nog gewaarschuwd dat ze goed op de tandem Guido Wind en Lars de Boer moeten letten. Toch waren het die jongens die het verschil maakten in Balkbrug. ‘Het zijn slimme, ervaren voetballers en eerlijk is eerlijk, ze hebben verdiend gewonnen’, zei de trainer na de wedstrijd.

 

Voor rust profiteerde Jod Zomerman, toen SCB-doelman Joey Overes een bal niet kon klemmen. Na de thee pikte De Boer zijn doelpuntje mee, nadat Overes eerst nog een inzet van Stefan Vis wist te keren, maar geen antwoord had op de rebound van de aanvaller. De twee beste mannen van de thuisploeg lieten in de slotfase nog wel even van zich spreken. Wouter Scholte gaf de assist op Sander Runhart voor de 1-2 eindstand.

Startblokken

VVA kwam redelijk uit de startblokken en in de 16e minuut resulteerde dit in de 0-1 van Jeroen Dijk na een één-twee met Jurgen Visscher. Vlak voor rust scoorden de Tricolores een mooi teamdoelpunt. Rene Koster speelde Kevin Buiter in. Die zag Niek Kuiper vertrekken en hij bediende Visscher op maat bij de tweede paal.

 

Het begin van de tweede helft zag er goed uit en al snel maakte Kuiper de 0-3. Daarna ging het tempo erg naar beneden. VVA pakte nog wel een vierde goal via Kuiper, maar kreeg er in de slotfase ook nog twee te slikken. Eerst een makkelijk gegeven strafschop en in de allerlaatste minuut nog een laag schot in de hoek. Daarna vond de scheidsrechter het genoeg.

volgende wedstrijden

VVA ziet volgende week Lemele op bezoek komen en hoopt dan de tweede plaatst over te kunnen nemen van Bruchterveld dat één wedstrijd meer gespeeld heeft. SCB moet uit naar Steenwijkerwold en zorgen dat ze de aansluiting in de 4e Klasse E niet verliezen.