Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Voorleesdagen in de bibliotheek

 

Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 26 januari tot en met 5 februari 2022 staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal, ook in de bibliotheken in de gemeente Hardenberg.

 Met voorlezen kun je al heel vroeg beginnen. Het is gezellig en ondertussen leren de kinderen van alles over de wereld, die steeds een beetje groter wordt, en ze leren ook nieuwe woorden. Je vindt boeken voor kinderen vanaf 0 jaar in de Bibliotheek. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lid worden van de Bibliotheek. Word je lid tijdens de Nationale Voorleesdagen? Dan krijg je het monster voorleesknuffeltje, dat bij het prentenboek van het jaar hoort, cadeau!

 Maar eerst ving ik een monster is prentenboek van het jaar. Het boek, geschreven door Tjibbe Veldkamp en geïllustreerd door Kees de Boer, is een ode aan het voorlezen. Het ideale prentenboek voor kinderen die nóg een verhaaltje willen. Net als veel kinderen wil het jongetje uit dit boek graag een verhaal voor het slapen gaan, maar eerst moeten er nog allerlei andere dingen gedaan worden, zoals monsters vangen. Overal duiken gekke, kleurrijke, niet enge monsters op. Een grappig en fantasievol boek. Daarnaast is er extra aandacht voor een ander prentenboek uit de Prentenboekentoptien: Vos gaat een stukje rijden. 

 

 

X