Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Voorjaarsaanbod culturele kindercursussen op Gewoonactief.nl

Het nieuwe voorjaarsaanbod van Cultuurkoepel Vechtdal staat weer online. Helaas zijn door de coronacrisis de activiteiten uitgesteld, maar de nieuwe startdata zijn bekend! 9 mei beginnen de cursussen en alle kinderen tot en met 12 jaar uit de gemeente Hardenberg kunnen zich tot 5 april weer aanmelden op www.gewoonactief.nl voor korte culturele kennismakingscursussen. In samenwerking met ruim twintig (lokale) kunstdocenten biedt de Cultuurkoepel ook in het voorjaar in alle zestien wijken en dorpen weer een aantrekkelijk programma aan. Van beeldend en muziek tot erfgoed en kunst & techniek het is allemaal terug te vinden op www.gewoonactief.nl.

 

Voorjaarsaanbod digitaal
Deze ronde is het aanbod alleen digitaal te verkrijgen. Zie voor het voorjaarsaanbod onze advertentie in de Toren en volg Cultuurkoepel Vechtdal op Facebook, Instagram, bezoek onze site of www.gewoonactief.nl.

 

Breed aanbod in alle kunstdisciplines

Van ‘macramé, knoop je kunstwerk’ in De Krim tot ‘programmeren in Scratch’ in Lutten. Van ‘Tiktok Mashup’ in de Marslanden tot ‘toneel, een voorstelling maken’ in Bergentheim. Naast vertrouwde en succesvolle basiscursussen zijn er dit seizoen ook nieuwe cursussen geprogrammeerd binnen kunst & techniek zoals: ‘programmeren in Scratch, Micro:bit of Blue Bot’ en ‘vloggen doe je zo’ en ‘teken je eigen wereld in 3D’. Met 90 verschillende cursussen die vaak maar een euro per les kosten, is er voor alle kinderen in de gemeente Hardenberg dicht bij huis volop de gelegenheid om te ontdekken wat ze het leukste vinden om te doen. En willen ze na afloop verder, dan kan de kunstdocent ze vaak een vervolg mogelijkheid bieden.

 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.gewoonactief.nl.  Inschrijven kan tot uiterlijk 5 april 2021. De cursussen starten 9 mei. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met online aanmelden.

X