Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Verbouwing Trefpunt start medio april 2018

Medio april wordt er begonnen met de verbouwing van MFC ‘t Trefpunt. Een lang gekoesterde wens is om de achterste zaal te verdubbelen qua omvang waardoor deze ruimte beter geschikt is voor diverse gebruikers.

De biljarters krijgen niet alleen meer ruimte, maar ook worden de twee biljarts op een ondergrond geplaatst die in de vloer weggewerkt kan worden. De biljarts zijn daardoor sneller te verplaatsen en blijven altijd waterpas staan.

De toekomstige ruimte biedt meer mogelijkheden voor het organiseren van feestjes en middelgrote bijeenkomsten.

Voor dat het echter zo ver is zijn er plannen gemaakt, is alles gecheckt, aangepast en is het contract ondertekend door voorzitter Arie Lunenborg en aannemer Bram Beverwijk. Dit onder het toeziend oog van Henk Hof, die de voorbereidingen van de bouwcommissie heeft geleid. Maandag 16 april gaat de nieuwbouw beginnen. Voor die tijd moet er ontruimd, verplaatst en gesloopt worden.

Over de verbouwing zegt het bestuur van ‘t Trefpunt dat bouwen een spannende, drukke tijd met zich meebrengt waarbij onverwachte problemen zich aan kunnen dienen. Voor de gebruikers zal het de komende tijd wat anders zijn dan normaal; er zal meer lawaai kunnen zijn, voorzieningen zijn wellicht minder of niet goed bruikbaar, sommige activiteiten moeten mogelijk naar een andere dag of tijdstip verplaatst worden. Door dit alles is extra overleg soms gewenst en dat kan. ‘Samen moeten we proberen de bouwperiode zo goed mogelijk door te komen’, laat het bestuur weten. Vanaf volgend seizoen kan het Trefpunt nog beter inspelen op de wensen van de huidige en nieuwe gebruikers.

X