Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Vaccinatiebus GGD binnenkort bij MFC Trefpunt

Nu de massale vaccinatiecampagne is afgerond, waarbij GGD IJsselland ruim 650.000 vaccinaties zette, startte een paar weken geleden een nieuwe fase in het vaccinatieproces. Om drempels weg te nemen bij de mensen die nog niet de kans hebben gezien om zich te laten vaccineren.

Vaccinatiebus in Balkbrug

De vaccinatiebus staat op dinsdag 28 september (tussen 9.00 en 15.30 uur) en woensdag 29 september (tussen 13.00 en 19.30 uur) in Balkbrug aan de Meppelerweg 34, op de parkeerplaats van MFC Trefpunt. Een afspraak maken voor een prik is niet nodig.

In de vaccinatiebus kan iedereen vanaf 12 jaar terecht voor een eerste of tweede prik. Wie voor de tweede prik komt, moet er rekening mee houden dat er tussen de 1e en 2e prik minimaal 3 weken tijd zit. Er kan gekozen worden tussen het mRNA-vaccin en het Janssen-vaccin. Wanneer de 1e prik in de bus gehaald wordt, kan de 2e vaccinatie een volgende keer in de bus, of op één van de vaste locaties van GGD IJsselland, gehaald worden.

Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar geldt dat er een volwassene bij moet zijn. Jongeren van 16 en 17 jaar mogen alleen komen. Voor het laten vaccineren is een geldig legitimatiebewijs verplicht, Dit geldt ook voor kinderen. En vergeet je mondkapje niet!

Niet alleen in Hardenberg, maar op meerdere plekken in de regio gaat de vaccinatiebus staan. Waar de bus te vinden is, wordt onder andere via www.ggdijsselland.nl en verschillende socialmediakanalen aangekondigd.

Iedereen heeft recht op een vaccinatie. Door een prik zorgen we er samen voor dat er minder mensen besmet raken en ziek worden van het coronavirus.

 

 

X