Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Uitnodiging: Denkt u mee over het ‘Dorpshart Balkbrug’?

De gemeente Hardenberg organiseert in samenwerking met Plaatselijk Belang Balkbrug een informatiebijeenkomst over de plannen van het openbaar gebied voor ‘Dorpshart Balkbrug’. Deze zal plaatsvinden op donderdag 28 april aanstaande van 19:30 – 21:30 uur in MFC ’t Trefpunt in Balkbrug. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

De afgelopen periode heeft de gemeente Hardenberg in samenwerking met de focusgroep Balkbrug en het Plaatselijk Belang nagedacht over de inrichting van het openbaar gebied van het plangebied ‘Dorpshart Balkbrug’. Deze ideeën zijn inmiddels uitgewerkt in een voorlopig ontwerp (VO) door ingenieursbureau Verhoeve & Faber. Daarom willen wij dit nu graag met u delen.

Samen naar een definitief ontwerp

Op deze avond worden ‘stands’ ingericht, waar de ontwerpen in papieren vorm liggen, zodat iedereen kan meekijken. Bij deze ‘stands’ staan diverse deskundigen die het ontwerp kunnen toelichten. Ons doel is om uw mening en eventuele ideeën in beeld te krijgen, zodat we deze kunnen meenemen in de uitwerking naar een definitief ontwerp. Graag komen we op deze manier samen tot een gedragen eindontwerp voor het gehele plangebied. We hopen u daarom te mogen verwelkomen op deze avond.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze projectleider, Erik Meesters. Zijn e-mailadres is: erik.meesters@hardenberg.nl en zijn telefoonnummer: 06 – 11 92 01 63.

Graag tot ziens op 28 april aanstaande in MFC ’t Trefpunt!

X