Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Stem nu op Infobrug tijdens de Rabobank Coöperatie Weken

De Rabobank gaat vlak voor het einde van het jaar weer volop bezig met de Rabobank Vaart en Vechtstreek Coöperatie Weken. Hierbij kunnen verenigingen of stichtingen weer een mooi sponsorbedrag binnenhalen via de plaatselijke bank. Dit jaar heeft Infobrug ook een initiatief ingediend en we willen iedereen vragen hier op te stemmen.

De naam van het ingediende project is ‘Goed leven in Balkbrug’. Het idee is om vraag en aanbod  rondom zorgvragen bij elkaar te brengen. Het kan hier gaan om kleine klusjes, waarbij je iemand kan helpen. Het kan echter ook gewoon eens om een lekkere bak koffie gaan bij iemand die toe is aan wat sociale contacten.

Het is niet de bedoeling dat het wiel opnieuw wordt uitgevonden. Er zijn namelijk al diverse initiatieven zoals ‘Samen Doen’ en Het Klussenteam. Wel is het de bedoeling dat Infobrug op het vlak van communicatie helpt om vraag en aanbod digitaal en niet digitaal zichtbaar te maken. Het geld kan gebruikt worden om een onderdeel op onze website in te richten voor dit initiatief en ook kunnen we in de Reestdalpost structureel aandacht gaan besteden aan dit onderwerp.

Het project is één van de drie punten die de werkgroep ‘Goed leven in Balkbrug’ vanuit de dorpsvisie gaat oppakken. De andere twee punten van deze werkgroep zijn alle zorgaanbieders bij elkaar krijgen en inventariseren welke vrijwilligers er actief zijn en wat er door hen gedaan wordt.

Wij hopen van harte dat jullie één (of twee) van jullie stemmen aan ons geven, zodat we Infobrug kunnen uitbouwen. Op deze manier kunnen we dan op een structurele wijze kleine zorgvragen dichter bij de mens krijgen.

Wanneer je al eerder gestemd hebt, heb je onlangs een email van de Rabobank ontvangen, waarin heel makkelijk beschreven stond hoe je kunt stemmen. Heb je nog niet eerder gestemd dan kun je met de inloggegevens die je per post hebt gehad je stem uitbrengen op  https://www.lokalebank.nl/vvs/ . Help Infobrug Balkbrug verder te helpen!

X