Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

SKOA start concertseizoen met Beth en Flo

De Stichting Kamermuziek Oud Avereest ( SKOA) organiseert al ruim 35 jaar elke derde zondag van de maand concerten met kamermuziek in de
Reestkerk in Oud Avereest, een prachtig gerestaureerd kerkje uit 1853, gelegen in de groene omgeving van het Reestdal. De ideale locatie voor
kamerconcerten.

Op zondag 20 september starten wij weer het nieuwe concertseizoen. Deze keer niet met het geplande spectaculaire wandelconcert, maar met een vrolijke muzikale voorstelling door het duo Beth & Flo. Met onstuitbaar enthousiasme en aanstekelijk jeugdige charme maken pianistes Elsbet Remijn & Claudette Verhulst, samen pianoduo Beth & Flo – een klassiek concert verrassend en een tikkie theatraal. Twee pianistes die aan een concert hun eigen wervelende draai geven.
Virtuoos, muzikaal en flink eigenwijs, dát zijn Beth & Flo!
Ze studeerden af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar ze ontdekten dat ze graag samen op het podium staan. Nu maken ze furore met theatrale concerten waarin de muziek moeiteloos wordt omspeeld met humor, actie en verrassingen. Tegelijkertijd zijn Beth & Flo bloedserieus – in hun passie voor klassieke muziek én in hun missie om die muziek toegankelijk te maken voor iedereen. In Rachtime zoeken Beth & Flo de verbinding op met hun publiek.
Want 
wie zijn dat eigenlijk, die vrolijke meisjes die zo eensgezind vierhandig kunnen spelen, maar die ook niet schuwen hun klauwen in het klavier én in elkaar te zetten…? Maak kennis met Beth & Flo en de muziek die ze meebrengen: het energieke stuk The Aftermath van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff, werken van Rachmaninov, Gershwin en Saint-Saëns, en het beroemde symfonische gedicht De Moldau van Smetana in diens eigen bewerking voor piano quatre-mains.

Het concert in de Reestkerk in Oud Avereest op zondag 20 september begint om 15.00 uur. De kerk is open vanaf 14.30 uur. Toegangskaarten zijn uitsluitend te verkrijgen door reservering via de website www.skoaconcerten.nl . De toegangsprijs voor dit concert bedraagt  €  15,00 per persoon.
Grijp deze kans en kom weer genieten van fijne kamermuziek in de sfeervolle Reestkerk! Kijk voor meer informatie op www.skoaconcerten.nl.

X