Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

SKOA sluit seizoen af met Trio Les Amis

Met het concert van Trio Les Amis besluit de Stichting Kamermuziek Oud Avereest het muzikale jaar 2018-2019. In de afgelopen maanden zijn er tal van prachtige concerten uitgevoerd in de Reestkerk en dat zal zondag 21 april aanstaande niet anders zijn. Trio Les Amis brengt het programma ‘Van Vivaldi tot Piazolla’ en dat wordt volgens de kenners een swingend concert.

Alle combinaties

Trio Les Amis bestaat uit Marina Eckhardt, mandoline, gitarist Ron Leendertse en accordeonist Monty van Belzen. Tijdens het concert komen alle mogelijke combinaties van deze drie instrumenten naar voren. Op het programma staan onder andere het Concerto Grosse opus 3 van Antionio Vivaldi, Grave e Fandango van Luigi Boccherini, maar ook bewerkingen van Braziliaanse choro’s, ook wel de ziel van de Braziliaanse muziek genoemd. Een ander hoogtepunt van het concert wordt ongetwijfeld de uitvoering van de wereldberoemde Libertango van Piazolla.

Samenspel

‘Het wordt genieten van het virtuoze samenspel van de drie musici’, zegt Bart Keuvelaar namens de SKOA. ‘Het trio speelt muziek van klassieke helden, hedendaagse virtuozen uit Zuid-Europa, maken tussendoor een uitstapje naar Brazilië en geven een knipoog naar Django Reinhardt.’ Het concert begint zoals altijd om 15.00 uur, de deuren van de Reestkerk gaan al om 14.30 uur open. Het nieuwe concertseizoen start op 21 september met een bijzonder evenement, namelijk een wandelconcert.

X