Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Set Up Balkbrug organiseert Buurtvolleybaltoernooi

Iedereen mag en kan volleybal spelen bij Set Up Balkbrug. Daarom organiseert Set Up zaterdag 29 oktober het eerste buurtvolleybaltoernooi voor alle kinderen uit de groepen 3 t/m 8. De kinderen mogen meedoen zonder dat ze lid moeten zijn van een volleybalvereniging. De teams bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 jongens en meisjes die (voor zover mogelijk) uit hun eigen buurt of straat komen.

 

 

 

 

 

 

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de site (setupbalkbrug.com). Er hoeft geen inschrijfgeld betaald te worden.

Sporthal de Balk gaat 29 oktober om 18:15 uur open, de eerste wedstrijden beginnen om half zeven.  Het toernooi duurt tot ongeveer half negen. Iedere deelnemer krijgt een lotnummer waarmee men kans maakt op leuke prijzen bij de verloting na afloop van het toernooi.

Bij het toernooi is publiek welkom en zal de kantine ook open zijn voor een drankje. Is het niet gelukt om een compleet team te maken, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan even een berichtje naar Set Up. Zij proberen ervoor te zorgen dat je samen met anderen toch mee kunt doen. 

Set Up Balkbrug is de volleybalvereniging van Balkbrug, waar plezier voorop staat en er een plek voor iedereen is!

Jong en oud kan volleyballen bij Set Up. Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er ‘Cool Moves Volley’ waarbij iedereen spelenderwijs kan leren volleyballen. Je kunt als je vijfenhalf jaar oud bent (of ouder) volleyballen bij Set Up Balkbrug. Kijk op de website en socials voor meer informatie. Je mag altijd drie keer gratis meespelen om te kijken of volleyballen bij Set Up Balkbrug iets voor jou of voor u is.

X