Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Scheepsjagers zingen op 26 mei in het Openluchttheater

Na een zoektocht van ruim een jaar zijn de Scheepsjagers erin geslaagd om weer met een goed repertoire op te treden. Wekelijks oefenen ze hun liedjes in de gymzaal te Balkbrug. Voor wie hen hoort en ziet is snel duidelijk dat ze dat met veel plezier doen.

En natuurlijk is er niets mooiers dan samen te zingen met publiek. Naast optredens in verzorgingstehuizen en op diverse evenementen  is de  uitvoering van het mannenkoor De Scheepsjagers in het Openluchttheater (OLT)  in Balkbrug één van de vaste hoogtepunten van het jaarprogramma. Dit jaar is het op zondag 26 mei. 2019 Aanvang 14.00 uur. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar MFC `t Trefpunt in Balkbrug.

Tijdens deze jaarlijkse uitvoering in het OLT is er ook een belangrijke plaats ingeruimd voor muzikale gasten van de Scheepsjagers. Dit jaar zal `Toet en Bloäslust` uit Slagharen van de partij zijn. Toet en Bloäslust is in 1992 opgericht  als gelegenheidsorkest naar aanleiding van het 150 jarig bestaan van Slagharen. Ze hebben inmiddels wel bewezen dat ze wel degelijk van Toeten en Bloäsen weten. Het orkest bestaat op dit moment uit 4 accordeonisten, 1 altsaxofoon, 1 tenorsaxofoon, 2 trompettisten, 1 bassist, 1 klarinet, 1 trombone  en 3 man op slagwerk. Zij vormen de basis voor een goed stuk muziek.

Ook de Scheepsjagers zelf zullen zich niet onbetuigd laten. Het uit 20 man bestaande koor zal nieuwe en oude liedjes ten gehore brengen, uit een breed repertoire van zeemans-, piraten- en volksliedjes. Dit alles onder de bezielende leiding van dirigent Henk Meesters en opperspreekstalmeester Jan de Vries.

Voor de liefhebbers een prachtige middag met zang en muziek in het Openlucht Theater Balkbrug. Om de prijs hoef je het niet te laten.

Entree: € 5,00 . Kaartjes kunnen worden gereserveerd per e-mail: scheepsjagers@hotmail.com  of per telefoon: 0523-657486, mobiel 0615371198.

X