Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

SC Balkbrug pakt eerste punt, VVA gaat hard onderuit

SC Balkbrug heeft haar eerste punt van de competitie te pakken. De ploeg van trainer Dik Runherd sleepte een gelijkspel uit het vuur tegen vv Steenwijk. VV Avereest ging hard onderuit tegen Hoogeveen. Na een 1-0 ruststand, ging het de tweede helft volledig mis en werd er uiteindelijk met 5-0 verloren.

Lennart Baas opende de score in een sportieve wedstrijd op aangeven van Glen Marsman. ‘Jammer dat we de 0-1 niet konden uitbouwen, ondanks kansen voor Nick Jansen en Patrick Bloemberg’, aldus Runherd. Kort voor rust hielp Wessel Busscher de thuisclub langszij.

Tweede helft kansloos

VVA speelde de eerste helft niet onverdienstelijk. Een kopbal van Yorick Bonen werd nog van de doellijn gehaald. Toch scoorde Hoogeveen de 0-1 nog voor rust. Trainer Stef Lamberink zag nog volop kansen voor de tweede helft, maar na de 0-2, waar defensief geklungel aan vooraf ging, was het wel klaar. Daarna vielen er in het laatste kwartier nog drie doelpunten.

SCB staat 10e dankzij een beter doelsaldo dan Aengwirden en FC Kraggenburg. Volgende week zijn ze vrij en over twee weken staat de thuiswedstrijd tegen Uluspor op het programma. VVA staat onderin de middenmoot. Zij voetballen komende zaterdag uit tegen BSVV dat één punt heeft.

X