Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Roeli Rumscheidt exposeert in de Reestkamer

 

Van 5 september tot en met 20 november 2021 is het werk van Rumscheidt te bewonderen in de prachtige expositieruimte. De opening van de expositie, op zondagmiddag 5 september, is alleen toegankelijk voor genodigden.

#Colorlove is de titel van deze kleurrijke expositie van voornamelijk stillevens, maar ook prachtige landschappen, want haar werken zijn figuratief en heel kleurrijk.

Roeli Rumscheidt is begonnen als modeontwerper en via de Rietveld Academie (Amsterdam) en Academie Minerva  (Groningen) in de kunst terecht gekomen. Ze heeft een lange periode landschappen geschilderd, geïnspireerd door de mooie omgeving van Hattem, waar zij inmiddels 30 jaar woont en werkt. Momenteel richt zij haar aandacht ook op zeer kleurrijke fantasievolle stillevens en portretten. Roeli exposeert regelmatig en werkt ook in opdracht.

Op zaterdagmiddag 16 oktober geeft zij een workshop “stilleven schilderen” in de Reestkamer. Maximaal 15 deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden via expositie@reestkerk.nl o.v.v. workshop Roeli.

Reestkamer, Oud-Avereest 5, za, zo 14-16 uur, 5 september t/m 20 november 2021.

www.reestkerk.nl

X