Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Reestdal Outdoor bijna klaar voor Fun Run

Het duurt nog een aantal weken en dan vindt de Reestdal Fun Run weer plaats in Balkbrug. Zaterdag 31 augustus is het zo ver. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Wanneer u de hond in de bossen rondom Balkbrug uit laat, ziet u al de nodige touwen en balken hangen. De inschrijving voorloopt voorspoedig, want bijna negentig procent van de kaarten zijn al verkocht.

Naast de standaard categorieën zoals wedstrijdlopers en ouder-kind, is er dit jaar ook de officiële G-Run. Mocht het voor iemand niet mogelijk zijn om door een handicap aan een reguliere run mee te doen, dan is de Fun Run daar nu geschikt voor. Dit kan al vanaf 3 kilometer.

Grootste verandering ten opzichte van vorige jaren is de start en finish die dit jaar op de parkeerplaats van sportpark de Balk is. Van daar uit worden de bossen rond het Heuveltjesbosbad bezocht, evenals campings Het Reestdal en Si-Es-An. Uiteraard wordt er nog even geklommen op de survivalbaan van Reestdal Outdoor. Ook een frisse duik in het zwembad ontbreekt natuurlijk niet.

Mocht u nog mee willen doen, kijk dan even op de website van Reestdal Outdoor. Lijkt het u leuk om bij een obstakel te staan als vrijwilliger of op een andere manier te helpen, mail dan naar info@reestdaloutdoor.nl of kom even langs bij Reestdal Outdoor. Wees er snel bij. ‘Je kunt je nog tot 24 augustus opgeven, maar wij verwachten dat het eerder vol zit’, aldus organisator Patrick Bloemberg.

X