Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Rabobank Clubkascampagne weer van start

De Rabobank Clubkascampagne is weer van start gegaan. Sinds vrijdag kunt u via https://www.mijnbankversterkt.nl/vvs/start/ weer stemmen op vier van de veertien clubs en verenigingen die in ons dorp zijn ingeschreven voor deze campagne. In de gehele regio Vaart en Vechtstreek wordt maar liefst 175.000 euro verdeeld. Hier ziet u een overzicht van de doelen in Balkbrug.

Stichting Balkbrug in Actie loopt dit jaar de Socialrun (vorig jaar Roparun) en kan ondersteuning voor dit nieuwe goede doel zeer waarderen. Toneelvereniging DITO kan het geld goed gebruiken voor een nieuw decor. De Kruidenhoeve wil de paden in de tuinen gaan verharden zodat deze ook beter bereikbaar zijn voor mensen in een rolstoel of met rollator.

Voetbalvereniging VV Avereest wil de verouderde keuken een flinke opknapbeurt geven. SC Balkbrug zit verlegen om nieuw trainingsmateriaal voor de lagere elftallen. Volleybalvereniging Set Up gaat voor nieuwe ballen en nieuwe wedstrijdbroekjes met logo.

Het Heuveltjesbosbad wil de terrassen opnieuw betegelen. IJsvereniging Oud Avereest wil de kantine verbeteren. Stichting Duursport Promotie Balkbrug gaat het geld besteden aan de aankleding van de Koggel Balkbrug Run die ze vanaf dit jaar organiseren. De Mac van Dedem gaat de omheining voor de Grasbaanraces herstellen.

Ponyclub Avereest steekt het geld in activiteiten zoals het concours en het ponykamp. De Landelijke Rijvereniging Avereest gaat nieuwe zadeldekjes aanschaffen voor de leden die deelnemen aan de kampioenschappen. De Reestlandkoetsiers willen het geld aanwenden om nieuwe jeugdleden te werven om de vergrijzing tegen te gaan. Als laatste kan Indoor Klein Oever het geld goed gebruiken bij het grote evenement dat ze ieder jaar in januari organiseren.

U heeft, als u geregistreerd staat bij de Rabobank, een mail en/of brief binnen gekregen met daarop u inlogcode. Ga dan snel naar de website en geef je vijf stemmen. Daarbij kun je je favoriete doel zelfs twee stemmen geven.

X