Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Op 26 mei de allereerste Koggel Balkbrug Run

Op 26 mei aanstaande is de eerste Koggel Balkbrug Run. Een hardloopevenement voor jong en oud. Afstanden voor de kinderen zijn 600 en 1300 meter. Voor de jeugd en volwassenen een 5 of 10 km-parcours. Het bestuur van de Stichting Duursport Promotie Balkbrug heeft na 23 jaar de Beverwijkloop in Balkbrug in een ander jasje gestoken, met een vernieuwd en verhard parcours. Van dorpse straten, tussen de landerijen, langs het mooie Ommerschans-gebied en Rijksinrichting Veldzicht weer terug naar het dorp. De evenementlocatie is de Acacialaan te Balkbrug, start van de kidsrun  om 13.50 uur, de 5 km en de 10 km rond 15.10 uur.
Met officiële tijdsregistratie, een verzorgd horecaterras, muziek en entertainment hoopt de organisatie de hardloopsport in Balkbrug hoog te houden. Een deel van de opbrengst gaat naar het Social Run team van Balkbrug, die dit jaar meelopen met de grote organisatie van de Social Run.
Lijkt het jou leuk om deze eerste editie te voelen en te lopen!? Geef je op of schrijf je op de dag zelf in (ruim van te voren). Volg de Koggel Balkbrug Run op social media of kijk voor informatie op de website www.koggelbalkbrugrun.nl
X