Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Nieuwe kleding voor VV Avereest Dames

De meiden van dames 1 zijn afgelopen zaterdag weer verrast. Ze mochten de nieuw gesponsorde kleding in ontvangst nemen. Wederom is de sponsorcommissie van VV Avereest erin geslaagd om een complete teamuitrusting aan te schaffen.

Was Gootwerk Dakgootmontage uit Dedemsvaart al de huidige sponsor van Dames 1, met Aannemersbedrijf Heetebrij uit Nieuwleusen, komt daar een nieuwe sponsor bij. Naast het spelerstenue, met het unieke jubileumshirt, ontvangen alle dames een spelerstas, trainingspak, polo, warming-up shirt, vrije tijdsjas en onder-shirt. Ook de technische staf werd volledig in het nieuw gestoken.

Namens Gootwerk Dakgootmontage, gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van zinken dakgoten namen Erik en Niek Luiten de felicitaties en bloemen in ontvangst. Aannemersbedrijf Heetebrij uit Nieuwleusen, gespecialiseerd in het bouwen van woningen, kantoren, bedrijfspanden en agrarische bedrijven was vertegenwoordigd door Harry Heetebrij. Ook hij ontving de felicitaties en de bloemen namens het bestuur en de sponsorcommissie van VVA.

Na het dankwoord van Harold Mijnheer aan beide sponsoren en de gebruikelijke fotosessie (met passie en gedrevenheid verzorgd door José Hakvoort), werden vervolgens de sponsorcontracten voor drie seizoenen getekend. VVA dankt hierbij nogmaals beide sponsoren voor het vertrouwen en het uitgebreide sponsorpakket voor ons damesteam.

Dames 1 komt in de competitie uit in de 5e klasse en speelt haar thuiswedstrijden om 14.30 uur op het sportpark in Balkbrug. Kijk voor het programma en de komende wedstrijden op de website.

X