Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Nieuwe expositie in de Reestkamer

Op zondag 13 januari 2019 om 14 uur wordt in de Reestkamer, Oud Avereest 5, weer een nieuwe expositie geopend, dit keer met werk van Alie Unger-de Lange. Alie werd geboren in Ommen en woont tegenwoordig in Duitsland. Ze begon met het schilderen van landschappen in aquarel. Na een tweejarige opleiding vrij schilderen ontwikkelde Alie een geheel eigen stijl. Zij werkt daarbij met acryl, aquarel en gouache op linnen en op papier.

Alie Unger-de Lange exposeert in binnen-en buitenland. De kunstenares zegt: “Mijn creativiteit en mijn gevoelens op linnen doek of op papier te brengen, vind ik spannend. Het zijn uiteenzettingen van mijn dagelijkse gevoelswereld. In mijn schilderijen laat ik de kleuren wandelen om deze dan met lijnen weer te begrenzen. Uit de aanvankelijke chaos ontstaat orde. Er ontwikkelt zich dan een abstract fantasielandschap, soms zeer mysterieus, soms surrealistisch, dat nieuwsgierig maakt! Kom kijken!

Deze expositie is van 13 januari tot en met 10 maart geopend op de zaterdag- en zondagmiddagen van 14.00 tot 16 uur. U bent van harte welkom, tijdens de opening op 13 januari of in de genoemde weekenden.

X