Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Leuke seizoensafsluiting Jeugd Balkbrug

Het seizoen zit er weer op. Helaas hebben de jongste voetballers van Balkbrug dit seizoen niet heel veel mogen voetballen door Corona, maar door de versoepelingen mocht er in de loop van 2021 al een stuk meer. In het kader daarvan werd het seizoen afgelopen zaterdag toch op een leuke manier afgesloten op Sportpark de Balk.

Het kunstgrasveld stond vanaf de vroege ochtend in het teken van leuke spellen. Er was naast een pannakooi ook een opgeblazen veld waar bubbelvoetbal in gespeeld kon worden. De allerjongsten begonnen de in ochtend waarna het onder-19 elftal de middag af sloot met een boel muziek en wat lekkers.

Al met al had het bestuur van Jeugd Balkbrug het samen met vrijwilligers allemaal mooi voor elkaar en genoten de kinderen zichtbaar. Voorzitter Everard Hagedoorn was dan ook een tevreden man. ‘Ondanks zo’n teleurstellend verlopen seizoen, is het toch mooi om zo met elkaar af te sluiten.’

Hagedoorn gaat er vanuit dat volgend seizoen weer een normaal seizoen gaat opleveren. ‘De kinderen hebben dit seizoen en ook vorig seizoen al een gedeelte, te weinig kunnen sporten en dus ook voetballen. Wij gaan er als bestuur vanuit dat het seizoen 2021/2022 weer volledig uitgespeeld kan worden’, aldus de voorzitter.

‘Je ziet ook dat de voetballertjes daar aan toe zijn. Weer wedstrijden tegen leeftijdsgenoten van de omliggende dorpen spelen is iets dat je niet wilt missen.’ Dat de kinderen het echte voetbal gemist hebben, zag je dan ook wel bij de afsluiting.

X