Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Leuke herfstactiviteiten van Landschap Overijssel

Excursie ‘Struinen door het Reestdal’

Zondag 17 oktober is er ’s middags een excursie ‘Struinen door het Reestdal’ Samen met de gids maak je vanaf bezoekerscentrum De Wheem een mooie wandeling van ongeveer 1,5 à 2 uur.  Om de groepsgrootte te beperken moet je je wel even van te voren aanmelden via de site van Landschap Overijssel, je ontvangt dan een bevestiging met de exacte starttijd.

Praktische informatie

De starttijd ontvangt u na aanmelding. De kosten zijn € 5, – per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. De wandeling is een leuk uitje voor het hele gezin. Tip: Trek stevige schoenen aan.

Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten

 

Kindermiddag: Herfst-knutselen!

Balkbrug, Bezoekerscentrum De Wheem

 Onder begeleiding van ons speciale kinder activiteiten team kun je in de herfstvakantie op dinsdagmiddag 19 oktober herfst-knutselen bij bezoekerscentrum De Wheem. Er zijn verschillende knutsel-tafels waar je met je stempelkaart langs gaat en de mooiste kunstwerkjes maakt van natuurlijke materialen. Uiteraard is er tijd voor een pauze met lekkere limonade en een koekje. Er is plek voor 20 kinderen en van te voren aanmelden is verplicht, dit kan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten . Na aanmelden krijg je een bevestiging met daarin het tijdstip waarop we je bij De Wheem verwachten. De middag is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Je ouders brengen je en halen je na twee uurtjes knutselen weer op. De kosten bedragen € 2,50 per kind.

 

 

 

X