Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Klinkende glazen op de Reestlandhoeve

Deze zomer werd er op Wijngoed de Reestlandhoeve twee keer een Klinkende Glazenfestival georganiseerd, een vernieuwde editie van het vroegere Wijnfeest met een wat minder massaal en exclusiever karakter.

In plaats van begin september vonden de festivals middenin de zomer plaats, om ook eens wat bezoekers van verder weg te trekken en van het mooiere weer te kunnen profiteren. Op 24 juli én op 14 augustus scheen de zon uitbundig en moesten er zelfs extra parasols en flesjes water worden aangerukt. Waar in juli de rij bij de catering wat te lang was, werd dat in augustus beter opgelost met meerdere cateraars, waar je pulled pork, sushi, boerenplanken en patat kon halen. En natuurlijk vonden de heerlijke Reestlander wijnen weer gretig aftrek.

De bezoekers op de terrassen en in strandstoelen bij de vijver konden genieten van bluesgitarist Henri Grootenhuis en de Drentse band Aosem, die zijn inspiratie haalt uit Amerikaanse roots- en countrymuziek. Tegen het vallen van de avond keerde iedereen tevreden huiswaarts. De familie Huisman kijkt terug op geslaagde festivals, die zeker voor herhaling vatbaar zijn.

X