Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Kindermiddag ‘Wat leeft er in de Reest’

Wat kriebelt en krioelt er in het water van de Reest? Pak een schepnetje en ontdek het op 25 mei tijdens de kindermiddag ‘Wat leeft er in de Reest’. Kinderen gaan met netjes en loepjes op zoek naar kleine waterdieren. De middag is van 14.30 uur tot ongeveer 16.30 uur bij bezoekerscentrum De Wheem. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Graag vooraf aanmelden.

 Onder begeleiding van onze speciale kinderteamgidsen èn onze kriebelbeestjes-expert, kun je mee gaan speuren naar zwemmende, kruipende en schaatsende waterdiertjes. Nabij ons bezoekerscentrum De Wheem ga je gewapend met netjes, loepjes en emmertjes op zoek naar de waterminnende kriebelbeestjes. Bij de mooie poel achter de Wheem ga je onderzoeken welke diertjes daar leven. Leuk, leerzaam en spannend! Uiteraard pauzeren we met bekertje lekkere limonade.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten

De bijdrage voor deze kinderactiviteit is € 3,– per kind, dat is inclusief een bekertje drinken. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

 

 

 

 

 

X