Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Kinderen genieten van Reestdal Outdoor survivalrun

Door de wind en door de regen over een survivalbaan, onder netten door en over water slingeren? Daar draaiden de tachtig kinderen die zaterdag meededen aan de Reestdal Outdoor Kidsrun hun hand niet voor om. Hangend aan touwen en door de modder gingen ze een parcours over die uitgezet was langs de survivalbaan, het motoriekpark en een stuk camping bij Reestdal Outdoor.

Om negen uur gingen de jongste survivalaars van start. Ze waren ingedeeld in 5 categorieën waarbij de jongsten het parcours één keer rond moesten en de obstakels op het makkelijkste niveau mochten uitvoeren. Naarmate de ochtend vorderde kwamen de wat oudere kinderen over de baan en per niveau moesten er meer ronden worden gedaan en werden de obstakels moeilijker.

In totaal waren er 18 hindernissen waarbij ook allemaal vrijwilligers stonden. In totaal hadden 36 mensen zich aangemeld om als vrijwilliger mee te helpen en dat maakte het evenement tot een groot succes. Zelfs enkele tieners die als laatste de run gingen doen, hadden in de ochtend nog geholpen.

De kinderen vonden het allemaal schitterend. ‘Maar gelukkig ben ik bijna klaar met mijn laatste ronde, want ik ben nu wel moe en nat’, verzuchtte één van de deelnemers toen hij bijna klaar  was.

X