Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Just4Kids stopt met een feestje

Ruim 60 kinderen kwamen vrijdag 8 oktober naar het afsluitfeest van activiteitencommissie Just4Kids.  Boven was er voor de kinderen ranja, cake versieren, snoepkettingen maken, sjoelen en schminken.  Binnen een half uur was de chips en de cake op en werd het feest beneden in de Welput voortgezet. Een dj zorgde voor de sfeer en op de Snollebollekes werd volop gedanst. Met lichtgevende bandjes om werd tussen het dansen naar boven gelopen voor een ijsje.

De dames Agnetha, Elviera en Patricia hebben met pijn in hun hart moeten besluiten om de activiteitencommissie Just4Kids te stoppen. Ze hebben geprobeerd om meer bestuursleden te krijgen, maar dit is niet gelukt. “Door corona zijn mensen gewend aan hun vrije tijd en is het moeilijker om mensen te krijgen voor vrijwilligerswerk.” Ze werden door dominee Remko Veldman met een kaars en een cadeau bedankt voor hun inzet.

Het feest ging tot kwart voor zes door. Bij het ophalen van de kinderen ging menig ouder ging nog even snel naar binnen om te kijken hoe de Welput er ook alweer van binnen uit ziet. Waar de een het groter vind lijken dan in haar herinnering, is de ander de harde muziek uit haar jeugd niet meer gewend.

De activiteitencommissie van het Trefpunt gaat verder met het organiseren van leuke dingen voor de basisschooljeugd. Elviera is bezig om te kijken of er nog iets opgezet kan worden voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. 

X