Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Jeugd Balkbrug huldigt kampioenen

Ook dit jaar kon jeugdvoetbal Balkbrug weer een aantal kampioenen huldigen. Dit keer was het de beurt aan de JO17-1 en de JO9-1.

De JO17-1 was in het najaar al kampioen geworden in de 2e klasse en promoveerde daardoor naar de eerste klasse. In die klasse streden ze lang meer om de eerste plek. Voor een kleine vereniging als die in Balkbrug een prestatie van de bovenste plank.

De JO9-1 liet zich tot voorjaarskampioen in de 3e klasse kronen. Ook voor deze jonge voetballers een prestatie van formaat. En laat zien dat er potentieel zit in het voetbal van Balkbrug.

Vanuit het bestuur van jeugd Balkbrug waren beide prestaties een moment om bij stil te staan en de beide teams in het bijzijn van de nodige ouders in het zonnetje te zetten. De spelers van JO9-1 kregen allemaal een mooie standaard en de spelers van JO17-1 een T-shirt met de tekst “Kampioen 2021/2022” als aandenken overhandigd.

Wegens de gebeurtenissen in Losser werd het rondje door het dorp op de welbekende platte wagen voor deze keer overgeslagen. De patat en frikandel/kroket in de kantine smaakten daar echter niet minder om.

 

Trainers en leiders gezocht

Voor de oudste jeugd, de JO-19 uitkomend in de 2e klasse, wordt voor het komende seizoen nog een trainer/leider gezocht. De spelers zijn allemaal gemotiveerd om volgend jaar nog beter voor de dag te komen en tevens het plezier in voetbal te behouden. ‘Wij zoeken een trainer die onze voetballers een stap in hun ontwikkeling kan laten maken. Daarom zoeken we een trainer met minimaal het TC3 diploma’, laat het bestuur weten. Belangstellenden kunnen contact opnemen met voorzitter Everard Hagedoorn (06 55274052 of hagedoorne2497@kpnmail.nl). Over een vergoeding is te overleggen, maar die is afhankelijk van het niveau, ervaring en drive van de nieuwe trainer. Ook enkele andere teams zoeken nog naar nieuwe trainers en/of leiders.

 

 

X