Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Jaarlijks gezamenlijk dauwtrappen in het Reestdal

Inmiddels een traditie: dauwtrapwandeling met ontbijt en aansluitend een kerkdienst

 Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei, verzorgen Landschap Overijssel en de PKN Oud  Avereest, de jaarlijkse dauwtrapochtend in het Reestdal. Deze ochtend is het mooie Reestdal zoals gebruikelijk het sfeervolle decor voor een vroege start van Hemelvaartsdag. Je gaat samen met de natuurgidsen van Landschap Overijssel op pad om te genieten van vroege vogels en ontluikende natuur.

 Er zijn dit jaar 2 wandelingen. Een langere wandeling, die start om 6.15 uur, en de tweede iets kortere wandeling start om 6.45 uur. Ze starten vanaf De Wheem, Oud Avereest 22 (Balkbrug). Na de prachtige vroege ochtendwandeling is er tijd om te ontbijten en aansluitend is er de mogelijkheid tot bijwonen van de kerkdienst in de Reestkerk. De speciale Hemelvaartsdienst start om 9.30 uur.

 Aanmelden
Graag vooraf aanmelden en kies voor een wandeling met of zonder ontbijt via onze website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Kosten
De kosten zijn € 5,- voor deelname aan de wandeling en € 8,- voor deelname aan de wandeling inclusief ontbijt (aanmelden voor 20 mei). Goed schoeisel is aan te raden, want in het Reestdal kan het hier en daar nat zijn.

 

X