Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Infobrug Sportweekend 15

SC Balkbrug pakte afgelopen zondag voor het eerst in tijden weer eens een punt. Kampioenkandidaat De Blesse kwam op bezoek en hoewel de bank van SCB het punt van de 0-0 vierde, heerste er op sportpark de Balk teleurstelling vanwege alle gemiste kansen. VV Avereest pakte bijna een punt tegen koploper Elim, maar moest in de laatste minuten toch capituleren.

Wanneer De Blesse op bezoek komt, kan het team van Dik Runherd altijd net even iets meer. Ze waren de hele wedstrijd een tikkeltje feller. Helaas resulteerde dit niet in doelpunten. Vooral in de tweede helft was SCB een stuk beter. Toch faalden onder anderen Lennart Baas en Patrick Bloemberg door grote kansen om zeep te helpen en eindigde de wedstrijd in 0-0.

VVA kwam in Elim op een 1-0 voor sprong dankzij Leon Courtz. Die zag zijn schot door een verdediger van richting verandert worden en in de goal belanden. Daarna kwam Elim terug na een goede soloactie van Daymen Dolderdum die hard in de linker onder hoek schoot. Na rust golfde het spel op en neer. Keeper Reinier Zwijns zorgde voor enkele goede reddingen, maar moest aan het eind toch vissen. Wesley Boertien kopte fraai raak.

De dames van volleybalvereniging Set Up mogen zich op gaan maken voor het nieuwe seizoen. De laatste wedstrijd tegen De Bevers Dames 3 werd kansloos met 4-0 verloren waardoor Set Up officieel als laatste eindigde en gedegradeerd is uit de Promotieklasse B. Setstanden: 25-15, 25-11, 25-14, 25-9

X