Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Infobrug Sportweekend 1

Afgelopen weekend stond bij de voetbalverenigingen uit Balkbrug in het teken van de nieuwjaarsreceptie. Beide recepties werden druk bezocht door leden, sponsoren en donateurs. Voorzitter van VVA Robin Koerselman meldde zaterdag verheugd dat trainer Stef Lamberink zich nog een jaar aan de club verbonden heeft. Ook de trainer van het dameselftal Johan ten Wolde committeert zich nog een seizoen. Jaap Dijkstra was voornamelijk blij met de positieve groei bij SC Balkbrug, maar er is nog geen nieuwe trainer gecontracteerd als opvolger van Dik Runherd.

Nog genoeg potentie

Koerselman haalde in zijn nieuwjaarsspeech aan dat hij zeer blij was Lamberink er nog een jaartje bij aan plakt. Lamberink nam daarna zelf het woord ook nog even. ‘Het was dit jaar iets moeilijker om tot een beslissing te komen. Je moet groei in een elftal kunnen zien en naast dat de oude garde blijft, zie ik nog steeds veel potentie in de groei van de jongere jongens’, gaf hij aan. Vervolgens begon de verloting die door penningmeester Harold Mijnheer weer deskundig aan elkaar werd gepraat.

Bij SC Balkbrug werd Allard Brouwer even naar voren gevraagd. Hij werd in het zonnetje gezet voor zijn inzet in de activiteitencommissie de afgelopen tien jaar. Hoewel Brouwer wel het jaarlijkse Duitse voetbaluitje zal verzorgen, doet hij wel een stapje terug. Ook bij de zondagtak van de voetbal volgde daarna een verloting waar ze met een tablet van EP Hans Brinkhuis uit Dedemsvaart flink hadden uitgepakt.

Privatisering

Op beide recepties werden de oren flink gespitst toen het onderwerp privatisering aangehaald werd. Zowel bij VVA als bij SCB werd aangegeven dat ze samen met andere betrokken partijen flink aan het brainstormen zijn over hoe het sportpark er uit moet gaan zien en hoe dit financieel te realiseren is. Eind dit jaar hopen ze de eerste duidelijke plannen op tafel te hebben liggen.

X