Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Ilse de Lange komt naar Bostheater Ommen

Het wordt zondag 5 september een feest der herkenning met grote hits als ‘Miracle’ en ‘So Incredible’ maar natuurlijk zullen de nummers van het met Edison bekroonde album ‘Gravel & Dust’ niet ontbreken. Ilse de Lange zal met een koffer vol prachtige songs en een grote lach het hele openluchttheater inpakken!

De kaartverkoop voor dit concert start op dinsdag 8 juni om 10.00 via www.bostheaterommen.nl/events/ilse-delange

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het TV programma The Voice, heeft haar eigen TV programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville, brengt met haar festival Tuckerville meer country naar Nederland en had een rol in de Amerikaanse TV serie Nashville.

 

 

Goed om te weten….

We gaan ervan uit dat we in september ‘terug naar normaal’ zijn gegaan en dit optreden dus doorgang kan vinden. Mocht het onverhoopt toch anders lopen dan blijft je ticket geldig voor de nieuwe datum. Kan je niet op de nieuwe datum of lukt het ons niet een nieuwe datum te vinden voor dit concert? Dan krijg je uiteraard je geld terug.

 

Test- of vaccinatiebewijs?

Voor alle duidelijkheid: Of je wel/niet een (negatief) test- of vaccinatiebewijs nodig hebt ligt aan de dan geldende wet- en regelgeving. Wij volgen die op. Naast een mogelijk test- of vaccinatiebewijs heb je natuurlijk ook een geldig ticket nodig.

X