Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Help ons ook in 2017 Balkbrug te helpen

Ook in het nieuwe jaar gaan wij u met Infobrug weer voorzien van alle informatie rondom Balkbrug. We hebben de afgelopen maanden een enorme toename van betrokkenheid van de bewoners uit Balkbrug bemerkt en we hopen dat u ons hier ook in 2017 weer mee gaat helpen, zodat iedere Balkenees weet wat er in ons dorp te doen is.

Zoals u de afgelopen maanden misschien heeft gezien is het vermelden van evenementen niet onze enige taak. U informeren over zaken zoals het afzetten van het kruispunt en het attenderen op een onderzoek naar de veiligheid naar het fietspad bij Het Rak waren ook twee aspecten die onze redactie graag meeneemt.

infomailU moet echter niet vergeten dat wij er ook voor de kleinere dingen zijn. Afgelopen maandag kwam via Facebook de vraag bij ons binnen of het oud papier wel of niet opgehaald zou worden. Even een klein bericht op onze Facebookpagina en uiteindelijk komt het wel bij iemand terecht die daar het antwoord op weet. Onlangs was iemand een voetbaltenue kwijt geraakt in de Acacialaan. Ook daarvoor doen wij graag even een oproep voor u.

Tevens hebben wij alle verenigingen, stichtingen enzovoorts, die bij ons bekend waren de email die hier naast/boven staat gestuurd. Hierin staat duidelijk wat wij van u verlangen, wanneer u een evenement bij ons geplaatst wilt hebben. Mocht u deze mail niet gehad hebben, maar wilt u in het gevolg wel graag onze informatie binnenkrijgen, mail ons dan even met dat verzoek.

Het zijn dus niet alleen onze agenda en het uitlichten van evenementen die voor ons belangrijk zijn, maar ook voor de minder grote dingen kunt u ons negen van de tien keer inzetten. Bij deze dus weer de oproep: voorzie ons van informatie! U kunt ons altijd bereiken via redactie@infobrug.nl maar een berichtje via Facebook mag uiteraard ook.

X