Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Help Balkbrug met Infobrug

Het merendeel van Balkbrug kent het fenomeen Infobrug wel. Zo nu en dan wordt er wel eens een blik op geworpen, maar structureel kijken wat er in Balkbrug op de planning staat, of het laatste nieuws even bekijken, gebeurt nog weinig. Infobrug bestaat al enige tijd, maar bereikt helaas het grote en vooral jonge Balkbrugse publiek nog niet genoeg.

Iinfobrugnfobrug lanceert daarom vandaag 1 september een grote campagne via alle mediakanalen die het bezit. Infobrug is namelijk niet alleen een website, maar ook de schermen die door heel Balkbrug hangen, tevens Facebook en straks ook Instagram, Daarbij is ook een belangrijk aspect de Dorpsagenda die op de website te vinden is.

Hiermee wil Infobrug alle dorpsbewoners laten zien dat we met z’n allen iedereen moeten kunnen informeren over de vele activiteiten en gebeurtenissen in het dorp. Nog te vaak wordt een georganiseerd evenement niet onder de aandacht gebracht waardoor er soms dubbele dingen gepland staan op één dag of waardoor er te weinig mensen naar een evenement komen.

infobrugMet Infobrug is het de bedoeling dat dit soort gevallen niet meer voorkomt. Hier hebben we echter wel jullie medewerking voor nodig. Infobrug staat en valt met de vrijwilligers die zoveel tijd als ze kunnen in het project steken. Ze kunnen echter niet overal bij zijn of constant mensen blijven vragen of er nog dingen op de planning staan. Ook zien wij dat vaak de evenementen voor de iets oudere Balkenees wel bij ons binnen komen, maar ook evenementen voor jeugd en vlak daarboven zien wij graag op de redactie verschijnen.

Wij vragen daarom ook vriendelijk of iedereen wil helpen om van Infobrug een belangrijk, duidelijk en dienstdoend informatiepunt te maken.

Organiseer je een evenement, meldt het bij ons!

Heb je nieuws, meldt het bij ons!

Of heb je ook maar iets waarvan je denkt, dat is iets voor één van de mediaonderdelen van Infobrug, informeer ons en wij kijken of we er iets mee kunnen!

Doe dit zo uitgebreid mogelijk, zodat wij alle informatie ineens binnen hebben. Wij zijn iedere dag te bereiken via redactie@infobrug.nl

Help ons Balkbrug te helpen, want: Met Infobrug bereik je het hele dorp.

Tevens zijn wij nog steeds op zoek naar redactieleden. Ben jij iemand, of ken jij iemand die dat helemaal geweldig vindt, laat hem of haar dan zo snel mogelijk contact met ons opnemen via bovenstaand emailadres. Klik hier voor meer informatie https://infobrug.nl/infobrug-zoekt-redactieleden/

X