Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Gré Kisteman benoemd tot erelid van Plaatselijk Belang Balkbrug

Aan 75 jaar bestuurservaring binnen PB Balkbrug is op 29 maart een eind gekomen doordat drie bestuursleden hun bestuursactiviteiten hebben beëindigd.
In de ledenvergadering, die digitaal werd gehouden en door ongeveer 30 mensen werd “bezocht”, werd kort stil gestaan bij de bestuurlijke carrière van de drie bestuursleden. Als dank hadden ze al een streekproductenpakket en een bloemetje gekregen. In een later stadium zal er nog een fysieke bijeenkomst zijn waar dan ook de oorkonde, die hoort bij het erelidmaatschap, zal worden uitgereikt. Vanwege haar lange inzet is Gré Kisteman namelijk door de ledenvergadering benoemd tot erelid van de vereniging.

Gré Kisteman heeft de langste staat van dienst. Zij is in 1981, twee jaar na de start van PB Balkbrug, namens de ondernemers van Balkbrug in het bestuur gekomen. Bij veel onderwerpen was ze betrokken maar speciaal waren toch voor haar zaken omtrent zorg en de contacten met Veldzicht.
Ronald Folders maakte sinds 2001 deel uit van het bestuur van PB Balkbrug. Vanaf 2016 was hij voorzitter en in de periode van 2009 tot en met 2014 was hij namens PBB bestuurslid bij MFC ‘t Trefpunt. Veel besprekingen over de N377 heeft hij gevolgd, maar ook de ontwikkelingen rondom Veldzicht hadden zijn aandacht.

Ook werd er afscheid genomen van Aly Hekman die sinds 2006 deel heeft uitgemaakt van het bestuur. Aly zorgde ervoor dat de buitenwereld op de hoogte bleef van de zaken die er speelden binnen PBB door artikelen te schrijven voor Infobrug, de Reestdalpost en, in het verleden, de Dedemsvaartse Courant. Ook was zij nauw betrokken bij de organisatie van de jaarlijkse dodenherdenking.

Op 29 maart zijn er ook vijf nieuwe bestuursleden benoemd, namelijk Sjoukje de Haan, Luc Smink, Jan Smits, Annemieke Stegerman en Ceesjos Verbeek. Door de omstandigheden kon dit niet eerder, maar ze hebben alle vijf nu al meer dan een jaar meegedraaid binnen PBB.
Mooi dat het bestuur weer compleet is, want de komende tijd zijn er voldoende onderwerpen die aandacht vragen binnen Balkbrug, zoals de inrichting rondom de onderdoorgang, de aanleg van glasvezel en de bouw van de nieuwe school.

X