Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Exposanten 2021 Beeldentuin Witharen bekend

Het klinkt misschien vreemd, maar 2020 was voor de Beeldentuin in Witharen helemaal niet zo’n gek jaar. Thea Dijkema en Louis van Vilsteren, de eigenaren van de Beeldentuin Witharen, hebben vorig jaar veel bezoekers mogen ontvangen waaronder veel nieuwe gasten. Niet alleen vakantiegangers, maar ook veel bezoekers uit de eigen regio die voor het eerst kennisgemaakt hebben met de Beeldentuin. Er werd niet alleen naar de kunst gekeken, er was ook grote belangstelling om kunst te kopen. Gaandeweg het seizoen werden diverse kunstwerken vervangen door nieuwe zodat de expositie altijd een uitgebreid aanbod behield.

 

Ieder jaar bekijken Louis en Thea of zij weer een expositie gaan organiseren. Voor 2021 is besloten om het toch weer te doen. Inmiddels hebben zij de exposanten voor hen nieuwe seizoen weer vastgelegd. Onder hen kunstenaars die al eerder in de Beeldentuin geëxposeerd hebben, maar ook zijn er weer nieuwe namen onder de exposanten. In overleg met de Stichting Keramisten Noord-Nederland wordt de ruimte onder de overkapping ingericht met keramisch werk van zo’n zestig regionale leden.

 

Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus staat de officiële opening gepland op zondag 2 mei. De Beeldentuin is gratis te bezoeken op donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur gedurende de periode 29 april tot en met 26 september. Het bezoek aan de Beeldentuin is gratis.

X