Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

december, 2019

23dec15:0018:00Serious Request komt door de Ommerschans en BalkbrugOmmerschans

more

Event Details

Serious Request is misschien bekender als organisator van Het glazen huis. Dat is twee jaar geleden vervangen door Lifeline en dit jaar lopen de DJ’s van Goes naar Groningen en komen dan langs de Ommerschans. Ze hebben de Vereniging benaderd met het verzoek mee te doen aan fondsenwerving voor het Rode Kruis-project tegen  mensenhandel.

Ze komen op 23 december langs lopen (van Ommen naar Zuidwolde, tussen 14.00 en 20.00 uur) en afhankelijk van wat wij daar staan te doen zullen ze aandacht aan ons besteden.  In de praktijk zullen ze niet langer dan 5 minuten op de Ommerschans zijn.

Als vereniging Ommerschans willen we graag gebruik maken van deze gelegenheid tot publiciteit, maar zeker ook willen we bijdragen, in de geest van de Koloniën van Weldadigheid, aan het goede doel dat hier achter zit.

In overleg met Veldzicht mogen we gebruik maken van de Veldzichthoeve als verzamelplek. We proberen ook op die plek een grote tent op te richten van Staatsbosbeheer. De Vereniging de Ommerschans zal daar in ieder geval staan met bv. Gluhwein, en soep. Veldzicht zal de opbrengst van de Kerstmarkt ook doneren voor het goede doel.

Wij nodigen allerlei partijen in Balkbrug uit om mee te doen met deze actie. Kom op 23 december samen met ons iets doen op de Veldzichthoeve wat geld oplevert voor het goede doel.

Te denken valt aan

–             pannenkoeken bakken door De Molen en die verkopen;

–              Ondernemers uit Balkbrug kunnen daar voor het goede doel iets verkopen;

–              opbrengsten kerstmarkt voor Serious Request;

–              muziek maken of zingen voor het goede doel;

Alleen als mensen in Balkbrug zelf initiatief nemen, kan zo’n actie slagen. Help ons dus mee om Balkbrug op een positieve manier onder de aandacht te brengen en tegelijk het goede doel te helpen.  Je zorgt natuurlijk zelf voor alle benodigdheden, De Vereniging coördineert alleen.

 

Meld je aan via info@deommerschans.nl

Time

(Monday) 15:00 - 18:00

Location

De Ommerschans

Balkerweg 72

Organizer

vereniging de Ommerschans06-13629524

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X