Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

january, 2019

30jan14:3016:30Kindermiddag - VogelverwendagBezoekerscentrum De Wheem

more

Event Details

Het kinderteam van Bezoekerscentrum De Wheem van Landschap Overijssel heeft weer een bijzondere kindermiddag in petto. Woensdagmiddag 30 januari zijn alle kinderen vanaf 6 jaar welkom om samen taarten te bakken. Niet voor zichzelf, maar voor de tuinvogels wel te verstaan!

De kindermiddag begint om 14.30 uur bij De Wheem. De kinderen krijgen eerst allerlei interessants te horen over de jaarlijkse tuinvogeltelling. Daarna gaan ze onder leiding van het kinderteam taarten maken om thuis de tuinvogels mee te verwennen. In het bos achter de Wheem gaan ze samen op zoek naar allerlei lekkers om de taart mee te versieren. Tijdens deze zoektocht houden houdt iedereen zijn oren en ogen open om de vogels te spotten die horen bij de tuinvogeltelling. De middag sluit af met een heerlijke beker warme chocomelk. En de taart mag natuurlijk mee naar huis!

De kindermiddag is voor kinderen vanaf 6 jaar en begint om 14.30 uur bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 in Oud Avereest. De middag is om ongeveer 16.30 uur weer afgelopen en de ouders kunnen de kinderen dan weer ophalen. De middag kost €2,50 per kind, inclusief warme chocomelk. TIP: trek lekkere warme kleren aan die ook vies mogen worden!

Time

(Wednesday) 14:30 - 16:30

Location

De Wheem

Oud Avereest 22, 7707 PN Balkbrug

Organizer

Landschap Overijssel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X