Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

february, 2020

04feb18:0021:00Bijeenkomst: Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerkOosterweg 14, Zuidwolde

more

Event Details

Op dinsdagavond 4 februari organiseert ViP De Wolden een bijeenkomst speciaal voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties over ‘Omgaan met zorgsignalen binnen het vrijwilligerswerk’ in Ontmoetingscentrum De Boerhoorn in Zuidwolde.

Als vrijwilliger bent u betrokken bij mensen vanwege het vrijwilligerswerk dat u doet. Hierdoor kunt u van dichtbij zien wat er kan spelen in huishoudens, ook als het gaat om onveiligheid. Maar hoe gaat u om met bepaalde ‘niet pluis’ gevoelens in uw werk als vrijwilliger.

De deelnemers kunnen op een informele manier, onder het genot van een kopje soep en een broodje, met elkaar van gedachten wisselen.

U gaat na afloop van deze avond naar huis met tips hoe u kunt handelen bij eventuele zorgen zodat u vervolgens uw werk als vrijwilliger kunt uitvoeren met een zeker gevoel.

Deze avond wordt verzorgd door twee (school)maatschappelijk werkers van Welzijn De Wolden.

Wilt u graag aanwezig zijn, meldt u zich dan vóór 31 januari aan via info@vipdewolden.nl of tel. 0528 – 378686. Aanmelden kan ook via de website van ViP De Wolden, www.vipdewolden.nl. Vanaf 17.30 uur is de inloop en de avond begint om 18.00 uur en is gratis toegankelijk.

Mocht u vragen hebben over deze avond, neem dan contact op met de medewerkers van ViP De Wolden via bovenstaande gegevens.

Time

(Tuesday) 18:00 - 21:00

Location

De Boerhoorn Zuidwolde

Organizer

Welzijn de Wolden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X