Infobrug.nl

06-27258930
Winkelwagen: 0,00 0 items

Bingoavond Socialrun Team Balkbrug druk bezocht

Een combinatie van een goed doel steunen en prijzen winnen zorgde er voor dat de bingo die dinsdagavond door Socialrun Team Balkbrug georganiseerd werd een drukte van belang kende. Rond de honderd mensen zorgden er voor dat de zaal in ‘t Trefpunt bomvol zat en er werd dan ook fanatiek gebingood.

Om 20.00 uur begonnen Robert van Marle, Martijn Drost en Patrick Bloemberg van Team Balkbrug met de eerste ronde en de sfeer zat er direct goed in. Duidelijk was wel dat het een vrouwelijke aangelegenheid was, getuige de maar drie mannen die aan de bingotafels zaten. Toch lieten de heren zich niet kisten.

Een groot gedeelte van het team was in de zaal om de bingogangers van nieuwe kaarten te voorzien en natuurlijk te verzorgen middels een hapje en een drankje.

De hoofdprijs, een familyshoot bij Stephan Jansen fotografen, ging naar de jarige Inge Snijder. Voor haar werd er door de hele zaal natuurlijk ook nog even ‘lang zal ze leven” gezongen. Anique Mennink won de andere grote prijs, een barbecuepakket inclusief vleeswaardebon verzorgt door Hubo Balkbrug en Slagerij van Broekhuizen.

‘Het is altijd maar even afwachten hoeveel mensen hier op af komen, maar dit was echt geweldig’, sprak Carien Schotmeijer namens het team. ‘Een volle zaal met leuke mensen, veel leuke prijzen en wij hebben weer een mooi bedrag opgehaald voor de Socialrun.’

Houd de Facebookpagina van Socialrun Team Balkbrug in de gaten voor meer acties en de progressie van het team. Binnenkort volgt ook de Instagrampagina.

X